Home | Contact | Links    Hogenboom VakantieparkenHoogenboom Vakantieparken

Bungalows, campings en luxe chalets door heel europa.

Hoogenboom Vakantieparken verzorgt inmiddels de exclusieve verhuur op ruim 40 bungalowparken en campings in met name Nederland, maar ook in de rest van Europa. Daarnaast heeft Hoogenboom Vakantieparken de samenwerking gezocht met een aantal geselecteerde bungalowparken en campings, veelal familiebedrijven of parken van individuele recreatieondernemers. Op deze vakantieparken verzorgt Hoogenboom Vakantieparken niet de exclusieve verhuur, maar dankzij een unieke samenwerking kunnen wij toch aan de wensen van onze gast voldoen. Hiermee biedt Hoogenboom Vakantieparken voor ieder wat wils!

Met de komst van een aparte Chalets en Kamperen brochure in 2009 gaat Hoogenboom Vakantieparken zich, naast de bungalowparken, óók verder specialiseren in het aanbieden van chalets en 4 en 5 sterren campings in Nederland, maar ook in de rest van Europa. Ondanks de groei blijft Hoogenboom Vakantieparken een ‘no-nonsense’ organisatie waarbij persoonlijk contact enorm op prijs wordt gesteld.Bungalowpark aanbiedingen overzicht

Aanbiedingen bungalowparken hogenboom

Zomervakantie aanbiedingen tot 50% korting bij Hogenboom vakantieparken!

Bij Hogenboom vakantieparken kunt u momenteel uw vakantie boeken tegen hoge kortingen die kunnen oplopen tot 50%! Voor een mooie zomervakantie is dit dus zeker de moeite waard om gebruik te maken van deze bungalowpark aanbiedingen van Hogenboom

hogenboom_vakantieparken
nvt

Bungalowpark overzicht

Bungalowpark Drenthe Hoogenboom De Tien Heugten

Bungalowpark in Drenthe Hoogenboom De Tien Heugten

Dit bungalowpark in Drenthe ligt vlakbij het mooie Schoonloo en is omgeven door honderden hectare bossen. Er is een openlucht zwembad en natuurlijk kunt u op het park een fiets huren en de omgeving gaan verkennen. Boek nu vanaf:

hogenboom_vakantieparken

Bungalowpark Drenthe Hoogenboom Het Hart van Drenthe

Bungalowpark in Drenthe Hoogenboom Het Hart van Drenthe

Dit bungalowpark in Drenthe ligt in het hart van de provincie. Er is een broodjesservice en u kunt een fietspakket bestellen. In het overdekte zwembad en in de speeltuin zullen kinderen zich zeker vermaken. Boek nu vanaf:

hogenboom_vakantieparken

Bungalowpark Drenthe Hoogenboom Het Drentse Wold

Bungalowpark in Drenthe Hoogenboom Het Drentse Wold

Dit bungalowpark in Drenthe is mooi gelegen in de natuur. Op loopafstand bevinden zich de bossen van het Nationaal Park Het Drents-Friese Woud. U kunt hier mountainbikes huren en daarmee door de bossen fietsen. Boek nu vanaf:

hogenboom_vakantieparken

Bungalowpark Drenthe Hoogenboom Groot Bartje

Bungalowpark in Drenthe Hoogenboom Groot Bartje

Dit bungalowpark in Drenthe heeft een groot openlucht zwembad. Er is een recreatieprogramma en een grote speeltuin zodat de kinderen zich niet vervelen. De ouders kunnen dan een drankje drinken aan de bar. Boek nu vanaf:

hogenboom_vakantieparken

Bungalowpark Drenthe Hoogenboom Het Timmerholt

Bungalowpark in Drenthe Hoogenboom Het Timmerholt

Dit bungalowpark in Drenthe heeft een centrale ligging en heeft fantastische faciliteiten. Zo is er een resataurant, midgetgolf en worden er fietsen verhuurd. Kinderen zullen zich vermaken in de grote speeltuin. Boek nu vanaf:

hogenboom_vakantieparken

Bungalowpark Drenthe Hoogenboom Drentse Vennen

Bungalowpark in Drenthe Hoogenboom Drentse Vennen

Dit bungalowpark in Drenthe is gelegen in de streek Amerika. Het park heeft vele faciliteiten zoals Internet, een speeltuin, tafeltennis en een wasserette. Hier kunt u echt genieten van rust en natuur en lekker bijkomen. Boek nu vanaf:

hogenboom_vakantieparken

Bungalowpark Drenthe Hoogenboom Orveltermarke

Bungalowpark in Drenthe Hoogenboom Orveltermarke

Dit bungalowpark in Drenthe is nieuw. het heeft een prachtige ligging. Gasten kunnen hier genieten van rust en natuur en mooie fiets- en wandeltochten maken. De natuur is hier echt prachtig en puur! Boek nu vanaf:

hogenboom_vakantieparken

Bungalowpark Friesland Hoogenboom Eysinga-State

Bungalowpark in Friesland Hoogenboom Eysinga-State

Dit bungalowpark in Friesland is gelegen aan één van de mooiste watergebieden van de provincie. Het park heeft kano, sloep en zeilboot verhuur en natuurlijk kunt u er ook een surfplank huren. Ideaal park voor waterliefhebbers. Boek nu vanaf:

hogenboom_vakantieparken

Bungalowpark Friesland Hoogenboom It Wiid

Bungalowpark in Friesland Hoogenboom It Wiid

Dit bungalowpark in Friesland ligt in het hart van het Friese merengebied. Het park is ruim opgezet en heeft o.a. een zwembad, restaurant, café een dagelijkse recreatieprogramma. Veel mogelijkheden tot watersport. Boek nu vanaf:

hogenboom_vakantieparken

Bungalowpark Friesland Hoogenboom Het Bosmeer

Bungalowpark in Friesland Hoogenboom Het Bosmeer

Dit bungalowpark in Friesland ligt bij de plaats Noordwolde. Het is van alle gemakken voorzien. Zo is er een zwembad, kinderboerderij, fietsverhuur en een speciaal kinderbad. Rust en natuur voeren hier de boventoon. Boek nu vanaf:

hogenboom_vakantieparken

Bungalowpark Friesland Hoogenboom Beach Resort Makkum

Bungalowpark in Friesland Hoogenboom Beach Resort Makkum

Dit bungalowpark in Friesland is gelegen in het schitterende Makkum, een oud vissersdorpje. Liefhebbers van strand en watersport moeten zeker hier een bungalow huren. Vele mogelijkheden tot recreatie, zowel overdag al \'s avonds. Boek nu vanaf:

hogenboom_vakantieparken

Bungalowpark Friesland Hoogenboom Markant

Bungalowpark in Friesland Hoogenboom Markant

Dit bungalowpark in Friesland is gelegen aan het Slotermeer. Op het park kunt u een boot huren of een complete hengelset zodat u kunt gaan vissen. Watersport en recreatie staan op dit park centraal. Geweldig voor jong en oud. Boek nu vanaf:

hogenboom_vakantieparken

Bungalowpark Friesland Hoogenboom Bergumermeer

Bungalowpark in Friesland Hoogenboom Bergumermeer

Dit bungalowpark in Friesland is gelegen in het waterrijke hart van de provincie. De faciliteiten zijn prima. Zo is er een zwembad, speeltuin en kunt u een boot huren. Natuurlijk is er een goed restaurant en een leuke bar. Boek nu vanaf:

hogenboom_vakantieparken

Bungalowpark Gelderland Hoogenboom De Scheleberg

Bungalowpark in Gelderland Hoogenboom De Scheleberg

Dit bungalowpark in Gelderland is gelegen in ene bosrijke omgeving. Het park heeft een zwembad en het dagelijkse recreatieprogramma zorgt voor vertier voor jong en oud. In het Grand Café kunt u lekker eten en een drankje drinken. Boek nu vanaf:

hogenboom_vakantieparken

Bungalowpark Gelderland Hoogenboom De Groene Heuvels

Bungalowpark in Gelderland Hoogenboom De Groene Heuvels

Dit bungalowpark in Gelderland is gelegen in het Land van Maas en Waal. Naast een overdekt zwembad is er een speeltuin, een groot restaurant en een Grand Café waar het iedere avond tot in de late uurtjes gezellig is. Boek nu vanaf:

hogenboom_vakantieparken

Bungalowpark Gelderland Hoogenboom De Bronsbergen

Bungalowpark in Gelderland Hoogenboom De Bronsbergen

Dit bungalowpark in Gelderland ligt aan de Bronsbergenmeren zodat er vele mogelijkheden tot watersport zijn. Verder is er een zwembad en een grote speeltuin. Ouders kunnen genieten in het beautycentrum en een drankje doen in het café. Boek nu vanaf:

hogenboom_vakantieparken

Bungalowpark Gelderland Hoogenboom De Bronsbergen

Bungalowpark in Gelderland Hoogenboom De Zanding

Dit bungalowpark in Gelderland is gelegen op de mooie Veluwe, de plek bij uitstek om mooie wandelingen te maken. Kinderen kunnen zich vermaken op de sportvelden en in de grote speeltuin. In het restaurant kunt u genieten van specialiteiten. Boek nu vanaf:

hogenboom_vakantieparken

Bungalowpark in Gelderland Hoogenboom In Den Olden Bongerd

Bungalowpark in Gelderland Hoogenboom In Den Olden Bongerd

Dit bungalowpark in Gelderland ligt nabij de Duitse grens. Het is ruim opgezet en heerlijk rustig. Rust en natuur is hier het thema. Er worden fietsen verhuurd zodat u de mooie omgeving kunt gaan verkennen. Er is een kleine speeltuin. Boek nu vanaf:

hogenboom_vakantieparken

Bungalowpark Gelderland Hoogenboom De Scherpenhof

Bungalowpark in Gelderland Hoogenboom De Scherpenhof

Dit bungalowpark in Gelderland is gelegen aan de rivier de IJssel en biedt dan ook vele mogelijkheden tot recreatie op en aan het water. Het park heeft een zwembad, speeltuin, bowlingbaan en een leuk en goed restaurant. Boek nu vanaf:

hogenboom_vakantieparken

Bungalowpark Gelderland Hoogenboom Ruighenrode

Bungalowpark in Gelderland Hoogenboom Ruighenrode

Dit bungalowpark in Gelderland ligt in de Gelderse Achterhoek. Het is een compleet park met o.a. een café, restaurant, speeltuin, sportveld, recreatieprogramma, parkwinkel en de mogelijkheid tot het huren van fietsen. Boek nu vanaf:

hogenboom_vakantieparken

Bungalowpark Gelderland Hoogenboom Hoenderloo

Bungalowpark in Gelderland Hoogenboom Hoenderloo

Dit bungalowpark in Gelderland is geschitk voor het hele gezin. Zo is er een groot openlucht en een overdekt zwembad, een speeltuin, fietsverhuur en recreatieprogramma. Verder is er een leuk restaurant en er is internet. Boek nu vanaf:

hogenboom_vakantieparken

Bungalowpark Gelderland Hoogenboom Bospark Ede

Bungalowpark in Gelderland Hoogenboom Bospark Ede

Dit bungalowpark in Gelderland ligt tussen Ede en Lunteren. Er zijn vele faciliteiten voor jong en oud zoals een zwembad, recreatieruimte en -prgramma, speeltuin en een leuk café waar leuke avonden worden georganiseerd. Boek nu vanaf:

hogenboom_vakantieparken

Bungalowpark Limburg Hoogenboom De Mecherlerhof

Bungalowpark in Limburg Hoogenboom De Mecherlerhof

Dit bungalowpark in Limburg is gelegen bij het leuke dorpje Mechelen. Er is van alles te doen. Zo kunt u gebruik maken van he zwembad en deelnemen aan het recreatieprogramma. Er is een gezellige brasseire en een café. Boek nu vanaf:

hogenboom_vakantieparken

Bungalowpark Limburg Hoogenboom Heelderpeel

Bungalowpark in Limburg Hoogenboom Heelderpeel

Dit bungalowpark in Limburg is schitterend gelegen. Bos en water zijn op loopafstand zodat iedereen zich zal vermaken. Er is een leuke speeltuin en een openlucht zwembad. In de gezellige bar kunnen ouders gezellig \'s avonds kaarten. Boek nu vanaf:

hogenboom_vakantieparken

Bungalowpark Limburg Hoogenboom Leukermeer

Bungalowpark in Limburg Hoogenboom Leukermeer

Dit bungalowpark in Limburg is geschitk voor jong en oud. Gelegen aan het water biedt het vele mogelijkheden tot recreatie op en aan het water. Er is een grote speeltuin en een leuk en sportief recreatieprogramma. Boek nu vanaf:

hogenboom_vakantieparken

Bungalowpark Limburg Hoogenboom Hommelheide

Bungalowpark in Limburg Hoogenboom Hommelheide

Dit bungalowpark in Limburg ligt nabij de gemeente Echt. Het is een compleet park met o.a. een zwembad, parkwinkel, speeltuin en de verhuur van fietsen. In het restaurant kunt u genieten van lokale specialiteiten. Boek nu vanaf:

hogenboom_vakantieparken

Bungalowpark Limburg Hoogenboom Boschmolenplas

Bungalowpark in Limburg Hoogenboom Boschmolenplas

Dit bungalowpark in Limburg is schitterend gelegen aan het water. U kunt er dan ook zeilen en duiken en bij voldoende wind ook zelfs surfen. In de gezellige brasserie kunt u lunchen en \'s avonds een borrel drinken in het café. Boek nu vanaf:

hogenboom_vakantieparken